Eines de l'usuari

Eines del lloc


relectroplus:05.02.13

Relectro Plus: 05.02.13

Convocatòria

Amb el treball de l'any passat, i gràcies també a diverses cancel·lacions locals, hem aconseguit que la BDC de l'any que acabem de començar continuï oferint la majoria dels seus continguts a la majoria de membres del CBUC. Però el 2013 no es presenta fàcil, i per tant haurem de tornar a analitzar què i com renovem per als accessos 2014. Per això us convoquem a la següent reunió de treball: dimarts 5 de febrer de 2013, de 10 a 13:00h aprox. amb una pausa pel cafè, Oficina del CBUC (Edifici Nexus, 4a planta, despatx 403).

Ordre del dia

  • Repàs BDC 2012
  • Elements BDC 2013
  1. Objectius i Pla de treball
  2. Renovacions plurianuals: Wiley, OUP, RSC, Nature + ORO
  3. Centres de recerca
  • Torn obert

Assistents

Resum de la reunió

La reunió ha començat amb un avanç dels objectius prioritaris del CBUC pel 2013 i que es presentaran al CG del 15 de febrer. A continuació es comenten tres temes del 2012 que s'han concretat recentment (Elsevier ebooks, Springer, AIP). Del Pla de treball BDC 2013 (document 13/03) destaquen 3 temes principals:

  • Redefinició BDC- incidència de les possibles noves llicències espanyoles, renovacions plurianuals, etc. Pel que fa a la “core collection CBUC” el grup considera que l'avaluació feta l'any passat encara és vàlida pel 2013.
  • Centres de recerca - s'informa al grup dels passos fets fins ara per a integrar-los a la BDC.
  • Llibres electrònics - al CG del dia 15 de febrer es presentarà una proposta (vegeu document 13/10) per a crear un marc de compra coordinada de llibres electrònics, sense necessitat d'una aportació prèvia. La participació seria voluntària i els avantatges serien més accessos i/o menys cost. El sistema encara no està totalment definit, però el grup proposa que la selecció de llibres es faci a nivell de matèries i no de títols, així com fer un estudi de les compres de llibres (impresos i e-) fetes l'any passat per veure en quines àrees hi pot haver solapaments entre universitats.

Altres temes: es comenta la necessitat de reorientar el grup de treball de RefWorks, i també d'activar el de Màrqueting.

Torn obert: s'ha intercanviat informació sobre ALJC, facturació Elsevier i Emerald.

Documents

PowerPoint de la reunió: 1302relectroplus.ppt


Tornar


Eines de la pàgina