Eines de l'usuari

Eines del lloc


relectroplus:17.11.15

Relectro Plus: 17.11.15

Convocatòria

Desprès d'haver hagut de cancel·lar la reunió que teníem prevista per la manca de temps i l'absència de la Núria Comellas, us convoquem per a tractar els temes pendents que s'arrosseguen des de llavors i d'altres nous que s'han afegit durant aquest temps que us hem fet esperar:

Convocatòria Dia: dimarts 18 de novembre de 2015 Hora: de 10 a 13:30h aprox.

Ordre del dia

* Renovacions BDC 2015 (accés 2016): estat actual * Propostes en curs:

  1. Springer (2a selecció de la col·lecció creuada)
  2. Atlas 3D
  3. Nature AxA
  4. Aranzadi revistes

* Presentació de noves ofertes a considerar:

  1. Aranzadi revistes
  2. Wiley ebooks
  3. Emerald ebooks
  4. Book Citation Index/FECYT
  5. ProQuest/REBIUN
  6. productes Elsevier Health España.

* Títols consorciats que passen a publicar-se a altres editorials. * Torn obert.

Assistents

Resum de la reunió

Renovacions BDC 2015 (accés 2016) Els assistents demanen veure l’excel del pressupost de la BDCd per saber el preu total d’enguany i per institució

Propostes en curs • Springer (2a selecció de la ‘col·lecció creuada’). A nivell CSUC, la feines està feta. Enviats els 32 títols seleccionats per les biblioteques. Estem mirant de coordinar la col·lecció creuada a nivell de consorcis espanyols. • Atlas Anatomia 3D. Finalment subscriuran el recurs la UdG i la UVIC amb un 10% de descompte durant el 1r any de subscripció. Els tractes els faran sense la intervenció de la BDC. • Nature AxA 2016 • Aranzadi revistes • Negociacions Elsevier. La Rosa Gil (UAB) ha parlant amb Elsevier (Álvaro Ybarra) i comenta que els alguns dels títols que en un principi van ser core per alguna institució (que finalment van acabar formant la Freedom Collection) pot ser que amb el pas del temps hagin deixat de ser core, deixant pas a d’altres. Segons Elsevier, es poden intercanviar títols per d’altres que ara es considerin més interessants i actualitzar la Freedom Collection a cost zero.

Noves ofertes a considerar • Llibres e- o Wiley. S’explica la seva proposta i s’acorda treballar aconseguir l’accés creuat abans que finalitzi l’any o Emeral o Elsevier Education. Marta Comadran (UPF) i Clara Riera (UdG) comenten que ja subscriuen 10 i 1 títols d’aquest producte respectivament. • Altres o Proview o Acords espanyols: ProQuest (Rebiun), i, Book Citation Index (Fecyt)

Temes pendents i Torn obert

Documents


Eines de la pàgina